Všechny informace o DIALuxu, které jsou pro vás nyní důležité

DIALux_UNM_Community-Header.pngOd dnešního dne vám bezplatná verze systému DIALux evo umožní pracovat výhradně se svítidly členů DIALux. Naším cílem je získat mezi členy DIALux více výrobců. A vám jako návrhářům osvětlení nabídnout ještě lepší DIALux. Zde jsme pro vás shromáždili všechny nejnovější informace o přechodu:


Získáváme stále více členů
Od ledna jsme získali 97 nových členů DIALux a v současné době každý den přibývají další. Mnoho nových členů získává bronzové členství. Pro vás to znamená, že si můžete stahovat údaje o svítidlech těchto výrobců přímo z jejich webových stránek a používat je v systému DIALux evo.

Předplatné "DIALux Pro" a "Unlock Non-Members" je k dispozici.
S předplatným DIALux můžete využívat rozšířené funkce, jako je import a export IFC. Můžete také nadále používat svítidla jiných výrobců.

Aktualizace na DIALux evo 12 je povinná
Jak bylo oznámeno, staré verze systému DIALux evo již nepodporujeme a nemůžete je dále používat. U aplikací DIALux evo 11 a DIALux evo 11.1 se již nelze přihlásit s aktivním ID DIALux. Nemůžeme zaručit, že budete moci nadále spolehlivě pracovat s předchozími verzemi. DIALux evo 12 si můžete jako vždy stáhnout zdarma, rozsah funkcí se nezměnil.

V aplikaci DIALux evo 12 je třeba aktivovat předplatné "Odblokování pro nečleny".
Abyste mohli nově zakoupené předplatné "Unlock Non-Members" používat v systému DIALux evo 12, musíte jej jednou aktivovat.

Poznámka: Předplatné "DIALux Pro" se aktivuje automaticky. Nemusíte zde nic dělat.

Navzdory předplatnému se zobrazí zpráva "Not-yet-a-member" (Ještě nejste členem).
S předplatným DIALux můžete používat svítidla jiných výrobců. Bohužel se v systému DIALux evo 12 stále zobrazuje zpráva "Not-yet-a-member". V nadcházející verzi 12.1 musíme toto chování opravit. Pak se bude název výrobce v tomto bodě zobrazovat správně. Aktualizaci vydáme v nejbližší době, přihlaste se k odběru našeho newsletteru, abyste se o ní dozvěděli.

Se stávajícími projekty DIALux evo můžete pracovat i nadále
Stávajících projektů, které obsahují svítidla jiných výrobců, se přechod netýká. Se svítidly, která již byla importována do tohoto konkrétního projektu osvětlení, můžete nadále pracovat jako obvykle.


Co můžete dělat v "nouzových" případech
Pokud jste přechod ještě nezaznamenali, zde je nejrychlejší způsob, jak být schopni okamžitě opět produktivně pracovat se systémem DIALux evo:

Ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi (minimálně DIALux evo 12).

Pokud chcete používat svítidla jiných výrobců, použijte předplatné Unlock Non-Members nebo si předplaťte DIALux Pro pro ještě více funkcí.

Jako dočasné opatření se můžete také zaregistrovat na 30denní zkušební verzi DIALux Pro a poté se rozhodnout pro předplatné. Zkušební verzi můžete získat pouze jednou a pouze přímo z aplikace DIALux evo.

S dotazy a problémy vám můžeme kdykoli pomoci.

Často kladené otázky týkající se aktuálního přechodu na nový systém naleznete zde: Odpovídáme na vaše nejčastější dotazy. Pokud máte další dotazy nebo se setkáte s problémy: kdykoli kontaktujte náš tým zákaznické podpory.